CENTRALT, KOLLEGIALT
Centralt i Sydsverige och vid Vätterns södra spets ligger Jönköping. Hit kommer Du enkelt från Sveriges tre storstadsregioner och även orter som Oslo och Köpenhamn ligger inom rimligt resavstånd. Här möts våra besökare av allt från rimlig hifi till esoterisk  highend och inte sällan är det här som nya aktörer presenterar sig. Kom därför och trivs med oss 23-24 april 2022.


"Elite Stora Hotellet byggdes under mitten av 1800-talet och är omsorgsfullt renoverat. Mycket i hotellet är bevarat i ursprungligt skick, bl.a. Spegelsalen som är en av Skandinaviens vackraste festsalar. För oss är det viktigt att du trivs och känner dig personligt omhändertagen." Från hotellets hemsida

RUMSKATEGORIER

EXECUTIVE 2ST
HELGO ZETTERWALL
LOUNGE
BIRGER OPPMAN
VIKTOR RYDBERG
PER BRAHE
THEODOR BLANCH
STANDARD 20 ST
JOHAN LUNDSTRÖM
LOBBYN
CONFERENCE LOUNGE
DE LUXE 6 ST
SKIVHALLEN
HOTELLPLAN
RÖDA SALONGEN
SPEGELSALEN

SKIVHANDLARE ?

 
 

Vill Du sälja mjukvara? Har du en stor samling vinylskivor ,CD eller kanske till och med gamla musikkassetter? Vi erbjuder plats till ett antal kunniga handlare.
Kontakta  Anders Sahlsten på Loretta Records för bokning av bord.

 

ANNAT COOLT ELLER UDDA ? 

Har Du något annat spännande som Du gärna vill visa upp? Har Du kanske byggt en fantastisk ljudanläggning i Din A-traktor? Samlar Du på Boomboxar eller möjligen signerade trumpinnar, kanske vintage- hifi, custom design eller något annat musikrelaterat ? VI välkomnar Dig gärna och kan erbjuda både lokaliteter och utställarytor för de flesta. Tveka inte att ta kontakt.

ÖPPETTIDER

Lördag 23 april 10-18
Söndag 24 april  10-15

INFLYTTNING

Fredagen 22 april
Konferensrum från ca 08:00
Hotellrum från ca 14:00 

ADRESS

ELITE Stora Hotellet.
Hotellplan, 553 20 Jönköping
036-10 00 00 

 


OCH MYCKET TREVLIGT

info@sweetspotevents.se
+46 (0)70 37 47 322