NYHETER

Swedish Hifi Lifetime
Achievement Award

Götebergsmässan må ha en ny general men det är fortsatt Ingemar Sladd Carlsson som är kapten och utdelare av denna exklusiva trofé. Årets utdelningen sker  på Scandic Crown, lördagen 21 september.  Läs mer här  

HIGHENDMÄSSAN

Tack Stockholm och Audionord för en väl genomförd och trevlig  mässa. Vi stormtrivdes i ert sällskap. Nästa gång träffar jag många av er i Göteborg 21-22 september.

HEM 2024

17-18 februari är det återigen dags för den klassiska highendmässan i Stockholm. Självklart vill vi närvara och umgås med både nya och gamla bekanta/stereotyper.

Tack för det gamla

Under år 2023 har det varit rekordmånga hifimässor i Sverige. Året inleddes med HIGHENDMÄSSAN i Stockholm och följt av Sweetspot Jönköping, hIFIMÄSSAN iMalmö, Take 5 i Stockholm samt Umeå i norr.  Hur många det blir 2024 vet vi ännu inte men klara datum är i alla fall: Highendmässan i Stockholm: 17-18 februari och 21-22 september ses vi på Sweetspot Göteborg.

God jul hifivänner

Inom kort har vi ett nytt år att se fram emot. Vi är många som hoppas att inflationen bromsas, att räntorna sjunker och att elpriserna blir mer barmhärtiga. Innan dess skall vi dock fira såväl jul som nyår med nära och kära. Det finns emellertid de som inte ser varken elpriser eller räntor som det största problemet. Somliga för en kamp mot något mycket värre. Vi är även i år med och tar fighten mot cancer.

Vintage Hifi

Vi önskar självklart inkludera vintage hifi även i fortsättningen. Tidigare år har vi ju upplevt valda delar av fantastiska vintagesamlingar av exempelvis Technics, Pioneer, B&O, Quad och fyrkanalshifi.  Nu söker vi nya spännande system, Sansui, Yamaha, Telefunken Acusta eller kanske en komplett Nakamichi System ONE. Berätta vad du vill visa upp i Göteborg 2024 och Stockholm 2025. 

Kommande event

Tag fram din kalender och notera Sweetspot Göteborg 21-22 september 2024 och Sweetspot Stockholm 2025. Kommande höst fyller vi 36 fina konferensrum med allt från smått till stort och från rimligt till esoteriskt. I Stockholm har VI bokat 41 rum under ETT tak. Räkna även med vintage. överraskningar och vår sedvanligt stora försäljning av mjukvara.    Se bildspel

Kunde du inte komma till hifimässan i Malmö?

Följ denna länk för en en liten video från mässan.

Malmö Hifimässa

I egenskap av eventarrangör inom hifi vill vi självklart vara med helgen 21-22 September på Malmö Hifimässa.  Vi hoppas på stora musikaliska upplevelser samt spännande och intressanta möten med er.

 
TRIVSEL
INTRESSANTA MÖTEN
FRAMTIDEN

Höstens mässor

Nästa SWEETSPOTMÄSSA sker som de flesta vet först nästa år men denna höst bjuder på flera andra intressanta hifievents.

Horten: Norge: 23-24 September
Malmö:      21-22 Oktober 
Stockholm:    22 oktober
Umeå:      4-5 November


"MUSIC GIVES A SOUL TO THE UNIVERSE, WINGS TO THE MIND, FLIGHT TO THE IMAGINATION AND LIFE TO EVERYTHING"
PLATO

KONTAKT

+46(0)70 37 47 322 
bjorn.hestner@siu.se