TACK 

Tusen tack till alla er som valde att spendera helgen 22-23 april på ikoniska Stora Hotellet i Jönköping. Trots det synnerligen vackra vädret var ni många som valde hifi framför golf, båt eller grill. Vi noterade fler såväl kvinnor som yngre mot vad vi är vana vid, förklaringen kan ligga i den stora bredd som eventet erbjöd. Mycket mjukvara, bil-hifi, tillbehör och inslag av vintage bidrar till stor bredd som våra besökare uppskattar. Stort tack till alla er utställare som sliter och anstränger er för att ge våra besökare enastående musikupplevelser, ni är fantastiska. Ett varmt tack även till ni nyckelpersoner bland hotellets personal och inte minst mitt crew. Tack för intressanta möten och kreativa diskussioner om vår bransch samt var och hur våra mässor skall utvecklas i framtiden.


Biljetter

Biljett/åkband köper du lämpligen genom Billetto.  Förköpet kostar endast 200 kronor och biljetten/åkbandet gäller hela helgen. På plats kostar entrén 250.- och betalas då med Swish, kort eller kontant. Kanske vill du även vara med oss under lördagskvällen utställarmiddag ? 

Öppettider

Lördag 22 april: 10:00 - 18:00
Söndag 23 april: 10:00 - 15:00


Notera att skivhallen stänger 15:00 båda dagarna
Orientering

Underlätta din navigering i fastigheten och se till att du inte missar något. 

UTSTÄLLARE 20 april.pdf

PASSION

Vi är en oberoende aktör som sedan 2011 arrangerar events inom hemunderhållning med stort fokus på att ge såväl utställare som besökare berikande möten med oväntade inslag. Våra events präglas av stor passion och lockar musikkonsumenter som gillar reproducerad musik vare sig den avnjuts hemma i favoritfåtöljen eller på språng genom hörlurar. Här avspelas musik på allt från rimlig hifi till esoterisk highend av högsta klass. Här hittar Du nyheter från ledande aktörer och Inte sällan är det här som nya företag presenterar sig. Möt ledande tillverkare, distributörer och butiker som presenterar och demonstrerar de senaste landvinningarna inom hifi som streaming, skivspelare, högtalare, förstärkare o s v. Som vanligt inviterar vi kunniga skivhandlare som bjuder ut tiotusentals både nya och begagnade vinylskivor. Andra vanliga inslag är exempelvis, custom-hifi, vintage-anläggningar och andra musikrelaterade inslag. Sweetspot är således ingen vanlig hifi eller highendmässa, det är en hifi och musikfest. Den stora trivsel som präglar våra events finns det många som vittnar om och följ gärna planeringen inför våra kommande events på vår Facebooksida


ANALOGT

Skivspelare, reel 2 reel

TILLBEHÖR

Kablar, möbler, skivborstar o s v

MJUKVARA

Nya och begagnade vinyl och CD

DIGITALT

DAC, Streamer, CD-spelare

FÖRSTÄRKARE

Integrerat, rör, för och slutsteg

HÖGTALARE

Slutet, öppet, basreflex, horn 


"WITHOUT MUSIC TO DECORATE IT TIME IS JUST A BUNCH BORING PRODUCTION DEADLINES OR DATES BY WHICH BILLS MUST BE PAID"

Frank Zappa

BOENDE

Elite Stora hotellet erbjuder ett generöst enhetspris för boende, enkel eller dubbelrum för endast 1100.- inklusive moms samt stor frukostbuffé.  Boka här

UTSTÄLLARMIDDAG

Vi bjuder ut Ett mindre antal biljetter till lördagskvällens bankett. Dinera en delikat trerättersmiddag och trivs med branschens profiler i den magnifika spegelsalen.

Mat

Hotellet erbjuder samtliga besökare en stadig frukost fram till klockan 11:00 på både lördag och söndag. En frukostkupong kostar endast 90.- och köps i receptionen. Från och med 12:00 serveras  lunch och kaffe på Bishop Arms.

bjorn.hestner@siu.se
+46 (0)70 37 47 322