SWEETSPOT hifi och musikfest  är ett eldorado för alla som gillar reproducerad musik vare sig den avnjuts hemma i favoritfåtöljen eller på språng genom hörlurar. Här avspelas musik på allt från rimlig hifi till esoterisk highend-audio av högsta klass. Här hittar Du nyheter från ledande aktörer och Inte sällan är det här som nya företag presenterar sig. Möt ledande tillverkare, distributörer och butiker som presenterar och demonstrerar de senaste landvinningarna inom hifi som streaming, skivspelare, högtalare, förstärkare o s v. Som vanligt inviterar vi kunniga skivhandlare som bjuder ut tiotusentals både nya och begagnade vinylskivor.  Sweetspot Jönköping är således ingen vanlig hifi eller highendmässa, det är både en hifimässa, en highendmässa  OCH en skivmässa. Den stora trivsel som präglar våra events finns det många som vittnar om  och följ gärna planeringen inför kommande event på vår Facebooksida  

HÅRDVARA

Musikanläggningar för alla: från litet till stort och från rimligt till esoteriskt. Upplev de senaste landvinningarna av förstärkare, högtalare, skivspelare, trådlöst, streamers, DACár o s v . Ledande tillverkare, butiker och distributörer vill göra sitt bästa för att locka fram rysningar av välbehag och förvänta Dig både Svenska premiärer och nyheter.

MJUKVARA

Kunniga handlare fyller som vanligt skivhallen med tusentals nya och begagnade vinylskivor, vissa billiga, andra dyrare, vanliga plattor och sällsynta exklusiva rariteter. Allt från pop, blues, rock och jazz till singer songwriter, Svenskt, utländskt och kanske även CD eller kanske till och med musikkassetter !. De flesta tar säker swish eller kort men det kan vara smart att ha kontakter när Du kliver in i detta rum.

VINTAGE

Sedan ett antal år tillbaka inkluderar vi även vintage på våra mässor. Allt började när Tord Ekh frågade om det inte skulle vara berikande med ett rum med det bästa som branschen kunde presentera back in the days.  Upplev soundet från klassiska varumärken som  Technics, Pioneer, Yamaha, Quad o s v. Speciellt de allra dyraste och mest exklusiva produkterna som ytterst få av oss hade råd med. Dessa rum brukar vara mycket uppskattade så räkna med något spännade även i fortsättningen.

TILLBEHÖR

High-end hifi anses av många vara en materialsport som omgärdas av en uppsjö av tillbehör som skall förenkla, förbättra och lyfta upplevelsen: Några exempel som Du kan förvänta Dig på mässan: strömkablar, RIAA-steg, hörlurar, jumpers, skivtvättar, isolerande fötter, strömrenare, signalkablar, mediamöbler, skivpuckar, pickuper, skivborstar, DACár och kanske några hifimöss !


TRIVSEL

Sweetspot är som många vet inte en vanlig hifimässa. Det är en hifi och musikfest som i hög grad präglas av mycket hög trivsel och spännande överraskningar. Några exempel: Svensk premiär för nya Volvo S90 i samband med EMMA-Sveriges SM-deltävling i SQ, föreläsningar av en akustikdoktor på NASA, No Frills och Johan Kask i ett traktorgarage !,  Dr vinyl i skivhallen, valda delar av Kiss the Exhibition. Tord Ekh fyller ett rum med Technics vintage-hifi,  Sveriges äldsta kvinnliga DJ, Pink-Floydsamling, rökmaskin, LP med 12 spår brustabletter ! men framför allt våra synnerligen trevliga besökare.


info@sweetspotevents.se
+46 (0)70 37 47 322